Za projekte prekogranične saradnje 15,1 milion evra

Bez autora
Mar 01 2012

Kancelarija za evropske integracije Vlade Srbije i Nacionalna agencija za razvoj Mađarske objavili su danas 3. poziv za prikupljanje predloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije. Progam sufinansira Evropska unija, a za zainteresovane je dostupno ukupno 15,1 milion evra. Određene su dve prioritetne mere: Infrastruktura i okruženje i Ekonomija, edukacija i kultura u okviru kojih se mogu prijavljivati predlozi projekata. Predloge projekata mogu da prijavljuju neprofitne organizacije, između ostalih lokalne samouprave, udruženja lokalnih samouprava, fondacije, udruženja, neprofitna društva sa ograničenom odgovornošću, obrazovne institucije, komore. U projektu moraju da budu zastupljene najmanje po jedna organizacija iz Mađarske i Srbije, sa teritorije obuhvaćene programom.

Za projekte prekogranične saranje 15,1 milion evraKancelarija za evropske integracije Vlade Srbije i Nacionalna agencija za razvoj Mađarske objavili su danas 3. poziv za prikupljanje predloga projekata u okviru IPA programa prekogranične saradnje Mađarske i Srbije.

Progam sufinansira Evropska unija, a za zainteresovane je dostupno ukupno 15,1 milion evra.

Određene su dve prioritetne mere: Infrastruktura i okruženje i Ekonomija, edukacija i kultura u okviru kojih se mogu prijavljivati predlozi projekata.

Predloge projekata mogu da prijavljuju neprofitne organizacije, između ostalih lokalne samouprave, udruženja lokalnih samouprava, fondacije, udruženja, neprofitna društva sa ograničenom odgovornošću, obrazovne institucije, komore. U projektu moraju da budu zastupljene najmanje po jedna organizacija iz Mađarske i Srbije, sa teritorije obuhvaćene programom.

Sve prijave na engleskom jeziku treba da budu podnete Zajedničkom tehničkom sekretarijatu u Budimpešti. Rok za predaju predloga projekata je 30. maj 2012. godine.

Informacioni dani povodom raspisivanja 3. poziva za prikupljanje predloga projekata ove godine biće organizovani 19. marta u Kečkemetu, 20. marta  u Segedinu, 28. marta u Kikindi, 29. marta u Somboru i 30. marta u Novom Sadu.

Dokumentaciju poziva za prikupljanje predloga projekata možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik